diumenge, 22 de juliol del 2012

"Señoría, me acojo -dijo- a la 5.ª enmienda"..., ¡en Barcelona!"

Foto: Marc Arias
Aquesta Contra és un anecdotari. A més a més, poc interessant pel punt de morbositat que gasta. Llegeixo la columna groga amb interès i constato que la justícia és un estament més de l'administració espanyola amb excés de burocràcia, falta de practicitat i que per tant, necessita una reforma. Res de nou. Em sembla que no hi ha cap adminsitració que no necessiti una reforma. A partir d'aquí, salsa rosa. Que si una vegada un home va dir no sé què, que si una altra vegada una dona es resistia a no sé quantus, etc... Molt poc interessant. Culpa de l'entrevistat? Culpa de l'entrevistada? Qui ho sap. Us juro que l'amic Amiguet m'ha caigut als peus. El tenia per un entrevistador seriós, voraç i que no s'estava per punyetes (mai més ben dit). Hagués jurat que l'entrevista la feia l'amic Amela, no és que pensi que un estil és millor que l'altre, simplement són diferents, i segons l'interlocutor de vegades és més efectiu actuar com l'Amela i de vegades com l'Amiguet. 
L'entrevistada... doncs què voleu que us digui, a part que això de pertànyer a l'APM sembla més que vingui de la tele que de la justícia, poca cosa més. Bé, sí, hi ha un moment que la senyora queda en evidència. Ser jutge és molt difícil tinc entès, i ser Amiguet és molt cruel. 
"Pervive un machismo ancestral?"
I la senyora contesta: 
"Y no tan ancestral..." I ens explica un cas de violència de gènere d'una parella d'adolescents de 16 anys! Molt bé! Tants anys d'estudis i no sabem el significat de la paraula ancestral!? Bravo! És la única petjada marca de la casa Amiguet en tota l'entrevista. Intencionadament o no, la deixa retratadeta a la senyoreta, senyora perdó. La senyora s'enriu de la gent sense estudis que s'acullen a la "quinta enmienda" a Barcelona. Jo me n'enric d'una persona que tot i tenir tants estudis (15 anys mínim)  confon ancestral amb vell davant dels mitjans de comunicació i de tota la població que li paga el sou (bastant considerable, per no dir abusiu) a base d'impostos que no paren de créixer. És patètic!! 
Ho tenim complicat això d'erradicar la violència de gènere si els jutges (demano disculpes per generalitzar) no saben què vol dir la paraula ancestral. 

Puedo acercarme al estrado señoría? Con la venia señoría, creo que el problema de la violència de género es que es un problema ancestral! Gracias. No tengo nada más que añadir señoría.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada