dimecres, 11 de juliol del 2012

"Reduzcan las cotizaciones de la Seguridad Social y suban el IVA"

Foto: Marc Arias
Plana sobre els nostres caps el diluvi universal, l'apocalipsi. Tots estem acollonits davant del futur incert. El capitalisme és la religió del segle XXI i els econòmistes, més que teòrics, semblen teòlegs. O pitjor encarara, predicadors. Aterroritzats davant d'un món que la televisió s'encarrega d'ensenyar-nos com un Titànic enfonsant-se, necessitem respostes, sol.lucions, explicacions i, sobretot, fe. Necessitem creure. Necessitem que algú o alguns ens diguin què passarà i què és el que hem de fer perquè el baixell no s'enfonsi... Necessitem predicadors. Aquest n'és un i de ben segur que no serà l'últim que apereixerà per la contra amb els seus breuatges contra la caiguda del cabell, el mal de ojo, la impotència, la ceguera o la crisis del totxo. 
La veritat és que el paio cau simpàtic. Un tiu omptimista, clarivident, una mena de mag. Pim-pam-pum. Ell ho sol.lucionaria ràpid. Reduir la càrrega de la seguretat social dels contractes laborals dràsticament (actualment està situada a una mitja del 30%) perquè les empreses contractin, que són les úniques que poden crear llocs de treball i per altra banda recuperar aquesta pèrdua d'ingressos, per part de l'estat, en forma d'IVA. Les empreses contracten, la gent té fenia, tornen a gastar i per tant els ingressos tornen a augmentar i ho fan en major quantia perquè l'IVA és més elevat. Fàcil. Simple. El tiu és tant gran. Té tanta fe, que inclús creu que Espanya pot sortir de la crisis tornant a través de la construcció! Grande Tim Kehoe! 
A més a més també m'ha agradat que es carregués en Rajoy, que bàsicament és el mateix que carregar-se la classe política. Cito textualment: "sembla que es conformi amb un anar tirant suicida". Això no és el que feia Zapatero? "S'ha d'actuar ja!"
En fi, abalat per col.legues amb premis nobels i bla bla bla, sembla que aquest predicador té les idees molt clares i la sol.lució a tots els problemes. Em pregunto perquè els que porten el timó del baixell no són mai els que tenen les idees clares i les sol.lucions... Suposo que "desde la balla los toros se ven muy bonitos"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada